Depresszió tények-tévhitek, depresszio kezelése, depresszió gyógymódok, depresszió oka-tünete,

Depresszió tények-tévhitek, depresszio kezelése, depresszió gyógymódok, depresszió oka-tünete,

Az év ezen hidegebb, sötétebb idején hajlamosak vagyunk inkább a szezonális betegségekre, például a megfázásra és az influenzára, és néhány ember nagyobb valószínűséggel depresszióra. Ha az emberek minden évben ugyanabban az időben depressziósnak érzik magukat, azt szezonális hatásos rendellenességnek (SAD) hívják , amelynek véleményünk szerint a napfény elégtelenségével függ össze. Noha ezekben a hidegebb hónapokban nagyon jellemző, hogy kevésbé motivált, vagy bánatos – sőt még depressziós is -, nagyon sok ember szenved súlyosabb depresszióban, ez olyan rossz, hogy orvosi ellátást igényel. Számos klinikailag depressziós ember vesz gyógyszert, és ez az arány az elmúlt évtizedben óriási mértékben növekedett. Noha jó, ha az emberek megkapják a szükséges kezelést, az is nehéz elhinni, hogy annyi ember elég depressziós, hogy azt gondolja, hogy túlmutat a természetes gyógymódokon. Orvosának egyedileg kell diagnosztizálnia téged, és a depressziós gyógyszerek valóban sok embernek segítik a legrosszabb depressziós tünetek kezelését.
M
i a depresszió valójában, néhány olyan mítosz felvázolásával, amelyek segíthetnek megvilágítani, mi nem a depresszió.


Mi a depresszió?
A depressziót és más hangulati rendellenességeket az agy jelentős kémiai egyensúlyhiányai okozzák. Amikor az olyan agyi vegyi anyagok, mint a norepinefrin, a dopamin és a szerotonin (amelyek szabályozzák a hangulatot és az érzelmi diszpozíciót) rossz arányokba koncentrálódnak, óriási hatással lehet a jólétre és az ön érzelmére. Része megértést, amit a depresszió is jár a megértés, mi ez nem az.

Tehát itt van 6 általános mítosz a depresszióról és 10 megoldás a depresszió ellen:

  1. TÉTEL: A depresszió nem igazi betegség.
Depresszió tények-tévhitek, depresszio kezelése, depresszió gyógymódok, depresszió oka-tünete,

Depresszió kezelése, depresszió oka-tünetei,

Valójában igen. Amikor az agyban a vegyi anyagok elégtelen egyensúlyba kerülnek, nem csupán önmotívációs erőfeszítéseket igényelhet, hogy normalizálódjanak. A depresszió, oly módon nyilvánulhat meg, hogy a test valóban betegnek érezze magát, vagy a betegséggel összefüggő tünetek alakuljanak ki.

Tovább itt>>>

Más a depresszióról itt>>

error: Content is protected !!