A legjobb depresszió, hangulatjavító lehetőség tálcán kínálja magát. Ki nem szeret szórakozni, bulizni, zenére táncolni?depressziós hangulat kezelés, hangulat növelés, örömteljes kikapcsolódás, zene, tánc, mozgás, stressz, szorongás,

A világ zene nélkül szürke lenne, mintha a színek kivesztek volna belőle.
A zene szuper hangulatot teremt, egyúttal határozottan energizál. Igazi természetes őseredeti élmény. A ritmus, a dinamika, a dallam maga az élet, melyek fentieken kívül belső harmóniánkat is megteremtik pillanatok alatt gyakorlatilag. Természetesen ez univerzális “gyógyszer”, mivel a mellékhatásai csökkentik a stresszt, szorongást, és minden lelki nyavalyát.
Normális esetben mindenki szereti a zenét. Ez a legjobb kikapcsolódási
forma. Menj el egy kedvelt helyedre és élvezd, ahogy egyre felolvadsz a zenében, a táncban. Itt sokan azt mondják, de nem tud táncolni. Ma szerencsére a modern táncok olyanok, hogy rád bízzák, hogy a ritmusra, hogyan fejezed ki magad. Így a tánc az önkifejezés eszköze is. A kreativitás lehetősége is benne rejlik, hiszen a mozgáson, a táncon keresztül nyilvánulsz meg. Úgy táncolsz magyarul, ahogyan az a legjobb érzéseket hozza ki belőled. Én sokszor becsukom a szemem és sokkal felemelőbb élmény teljességbe kerülök magammal.
A zene, a tánc, a barátnőd, olyan frenetikus élmény, amitől kevés nagyobb van.
Persze, ha már a jóhoz is helytelenül viszonyulsz, akkor ne csodálkozz, hogy bajod van, és a sajnálatos, hogy marad is.
A jóban meglátni a jót nem kunszt, az igazi optimista, még a rosszban is azt figyeli meg zsigerből: „Ebbe Nekem mi a jó!” „Ebből már megint valami, nagyon jó fog kisülni”

Ez nem túlzás saját magamon tapasztaltam számtalanszor, csak sokszor legfeljebb később jövünk rá, de valaki később sem. Amit fontos tudni, minél nagyobb a baj, annál nagyobb értéket kapsz belőle.
Ez nem egynapos technika, tedd részévé minden napjaidnak. Ebbe az a szép, hogy természetesen otthon is dalolva lehet ezt csinálni. A kellemetlen hangulatod pillanatok alatt szertefoszlik.

Kellemes hangulatot nap, mint nap.
J.Dzs.Schwarcz

error: Content is protected !!