kávé káros vagy egészséges kávé veszélyes

kávé káros vagy egészséges kávé veszélyes?

A kávéból, aki stresszes ne igyon az a biztos, vagy nagyon keveset csupán a kuriózum kedvéért. Semmi képen ne annyit, amikor kellemetlen tünetet érezne semmi féle kellemetlen érzést. Ez esetben csökkentse, de inkább, hagyja nem ér annyit a kávé káros, vagy előnyös vitatott hatása. Az viszont nem vitatott, ha nem iszik biztos, hogy a kávé káros hatásából semmi sem érheti.A Time magazinból egy kis, de lényegi idézet:
Hivatkozás: http://healthland.time.com/2013/08/15/cocoa-coffee-and-caffeine-how-helpful-or-harmful-is-a-cup-of-joe/
Sokak számára a kávé reggel , köszönhetően a stimuláló koffein hatását, de más vegyületek őshonos a kávébab az antioxidánsok, amelyek kapcsolódnak a kisebb kockázatot bőrrák , az Alzheimer-kór , a szívbetegségek és a cukorbetegség .Alig néhány héttel ezelőtt, a Harvard School of Public Health tanulmány megállapította, hogy java akár öngyilkosság megelőzésére; egyének, akik ittak 2-4 csésze kávé naponta voltak kisebb valószínűséggel követnek el öngyilkosságot, mint azok, akik nem isszák meg.

Más állás pont szerint! (ugyaneben a cikkben)

A legújabb, folyóiratban Mayo Clinic Proceedings , tanult egészségügyi nyilvántartásait 45.000 ember, aki beszámolt a kávézási szokásokról, és arra a következtetésre jutott, hogy a fiatalabbak alatt a 55 éves, aki ivott több mint 28 csésze hetente 21% -kal nagyobb valószínűséggel halnak meg idő előtt alatt 17 éves vizsgálat, mint azok, akik ittak kevesebb. (Régebbi kávé iránt nem mutatott ilyen megnövekedett kockázatát a korai halálozás.)

A kávé tapasztalatom szerint hamar okoz idegességet, szorongást, feszültséget a stresszel küzdő emberekben, kár ezt fokozni egy pár korty kávéval, annyit semmiképpen nem ér.

De Ön élete fölött Ön dönt, de bölcsen.

 

error: Content is protected !!