Hova nyugtató tabletta, stressz csökkentő, feszültségoldó, hova szorongás, altató tabletta.

Hova nyugtató tabletta, stressz csökkentő, feszültségoldó, hova szorongás, altató tabletta.

Hova nyugtató tabletta, stressz csökkentő, Hova feszültségoldó

Hova nyugtató tabletta, stressz csökkentő, feszültségoldó, hova szorongás, altató tabletta.
A Hova filmtabletták olyan növényi hatóanyagok kombinációját tartalmazzák, amelyek nyugtató  hatásúak. Előírásszerű     alkalmazása esetén sok, más típusú nyugtatóval szemben nincs hozzászokási     veszély. Már másnap nem zavarja a teljesítőképességet.     Hova nyugtató tabletta, stressz csökkentő, feszültségoldó, hova szorongás, altató tabletta.
Vény nélkül is kiadható. Hatóanyagai:
Radix valeriane officinalis száraz
kivonata és macskagyökér. A Hova filmtabletták olyan növényi hatóanyagok kombinációját tartalmazzák, amelyek nyugtató, feszültség csökkentése, izomellazító és görcsoldó stressz kezelés hatású. Előírásszerű     alkalmazása esetén sok, más típusú nyugtatóval szemben nincs hozzászokási     veszély. Már másnap nem zavarja a teljesítőképességet.     Vény nélkül is kiadható.


Hova hatóanyaga: macskagyökér.  Először egyiptomi orvosi írások említik a macskagyökeret Krisztus előtt a 9. században. A Középkorban mindent gyógyító szerként tartották számon. Ma a legkiválóbb növényi eredetű nyugtató hatású szerként ismerjük, amely idegrendszeri zavarok esetén sikerrel adható. A macskagyökérnek furcsa, ember által kellemetlennek tartott szaga és íze van, amit azonban a Hova filmtabletta különleges előállításmódja szinte teljesen kiküszöböl. A sörben lévő komló nyugtató hatása évszázadok óta ismeretes és gyógyászati célra is felhasználták. A Hova filmtablettákban nagyobb mértékben mutatkozik ez a hatás, és nincsen jelen a sör kalória- és alkoholtartalma.


A megfelelő mennyiségű stressz
A stressz kezelése – csökkentésére hatóanyagot tartalmazó készítmény előállítása a növényi eredetű

gyógyszerek esetében régebben megoldhatatlan problémának tűnt: teakészítmények, vizes vagy alkoholos kivonatok, főzetek, keverékek egyrészt igen különböző

Hova nyugtató tabletta, stressz csökkentő, feszültségoldó, hova szorongás, altató tabletta.

Hova nyugtató tabletta, stressz csökkentő, feszültségoldó, hova szorongás, altató tabletta.

mennyiségben tartalmazták a hatóanyagokat, másrészt pedig az egyes hatóanyagoknak a minősége sem volt mindig ugyanaz.
A Hova filmtabletta a korszerű orvostudományi igényeknek megfelelően mindig azonos hatóanyag kombinációt tartalmaz, mind a hatóanyagok mennyiségét, mind pedig minőségét tekintve.
Hova nyugtató tabletta, stressz csökkentő, feszültségoldó, hova szorongás, altató tabletta.
Felhasználási területe:  Ideges eredetű elalvási és átalvási nehézségek nyugtalanság, idegesség, szorongás és stressz kezelése.


Hova tabletta adagolása: Ha az orvos másképpen nem rendeli, az alábbi adagolás pontos betartása ajánlatos: –  ideges eredetű alvászavar esetén felnőtteknek 1/2 órával a lefekvés előtt 1-2 filmtablettát kell bevenni. Nyugtalanság, idegesség, szorongási állapot esetén felnőtteknek naponta 1-3-szor 1 filmtabletta bevétele ajánlott. A filmtablettát szétrágás nélkül, kevés folyadékkal kell lenyelni és a stressz csökkentés hatása hamarosan jelentkezik. Nem alkalmazható, ha a készítmény valamely alkotóelemével szemben a beteg túlérzékeny. Terhesség és szoptatás időszakában alkalmazva ez ideig semmiféle kellemetlen hatást nem észleltek. Elővigyázatosságból azonban célszerű, hogy a beteg ne szedjen Hova filmtablettát a terhessége első három hónapjában.

Nyugtatónak, vagy altatószernek a bevétele a Hova filmtablettával együtt, vagy a Hova filmtabletta bevételével egyidejűleg alkohol fogyasztása nem ajánlatos, kerülendő. Stressz csökkentése hatást más megoldás formájában kell keresnünk.

Mellékhatásként ritkán fejfájás, vagy szédülés jelentkezhet.
Nem zárható ki túlérzékenységi, allergiás bőrreakciók megjelenése sem.
E gyógyszerhez hozzászokás ez ideig nem ismeretes.
Ha a beteg mellékhatást észlel, azonnal forduljon a    kezelőorvosához.
Ugyanez érvényes akkor is, ha teherbe esik.
Bevétele után, amennyiben a beteg álmosságot, szédülést észlel, járművet vezetni, veszélyes munkát végezni tilos. Amennyiben  a panaszok a szer szedésére nem csillapodnak, vagy, ha a várt hatás a szer szedése ellenére elmarad, a beteg forduljon orvosához.

Olvassa el a kezelési utasítást!

keywords: Hova nyugtató tabletta, stressz csökkentő, feszültségoldó, hova szorongás, altató tabletta.
Nyugtató tabletta, idegesség ellen, stressz kezelése, feszültség csökkentése, idegesség csökkentése,

error: Content is protected !!